fbpx

Jika anda sedang mencari Pakej Umrah, Haji dan Pelancongan, maka page ini adalah sesuai untuk anda. Di Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd kami menawarkan pakej pada harga yang berpatutan dan mampu milik. Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam menyediakan Pakej Umrah, Haji dan Pelancongan β€œMengapa anda harus bayar lebih”

Follow Us

Gemilang Travel And Tours Sdn Bhd

𝐔𝐋𝐀𝐍𝐆² πƒπŽπ€ 𝐍𝐈 π’π„πŒππ„ππ€ 𝟏𝟎 π€πŠπ‡πˆπ‘ π‘π€πŒπ€πƒπ‡π€π …

𝐔𝐋𝐀𝐍𝐆² πƒπŽπ€ 𝐍𝐈 π’π„πŒππ„ππ€ 𝟏𝟎 π€πŠπ‡πˆπ‘ π‘π€πŒπ€πƒπ‡π€π
.
Ya Allah matikanlah kami dalam keadaan Khusnul Khotimah.
.
Ya Allah turunkan rahmatMu saat kami menghadapi sakaratul maut.
.
Ya Allah lapangkanlah kubur kami sejauh mata memandang dan kubur kami nanti menjadi taman-taman syurga dan bukan sesekali ianya lubang lubang api neraka.
.
Mohon apalah kiranya Ya Allah, dijauhkan akan kami 4 jenis fitnah : Fitnah semasa kami hidup, Fitnah semasa menghadapi sakaratul maut, Fitnah Dajjal dan Fitnah kubur.
.
Ya Allah kurniakanlah kami dari mereka yang menerima kitab amalan disebelah tangan kanan dan dibangkitkan bersama Baginda Rasulullah SAW dan Para Ulama’ serta mendapat Syafaat dari Baginda Rasulullah SAW.
.
Masukkanlah kami dan seluruh keluarga ke dalam Syurga Firdaus tanpa hisab dan azab. Ringankanlah bagi kami segala Azab di dalam kubur dan di padang Masyar kelak.
.
Permudahkan bagi kami menititi titian sirat sepantas kilat asbab tidak meninggalkan solat jemaah 5 waktu dan dapat berlindung dibawah Arasy Allah di padang Masyar. Ya Allah genggam hati-hati kami untuk sentiasa istiqomah dan taat padaMu Ya Allah.
.
Ya Allah, jika malam ini Malaikat sedang mencatit nama-nama ahli Syurga, catitkanlah nama kami, nama kedua ibubapa kami, nama anak-anak kami, sahabat kami dan nama-nama ahli keluarga kami.
.
Aminn Allahumma Amiin.

#24ramadhan
#1441h
#gemilangtravel
#hajidanumrahmencintaiAllah
Source

Post a Comment

You don't have permission to register