fbpx

Jika anda sedang mencari Pakej Umrah, Haji dan Pelancongan, maka page ini adalah sesuai untuk anda. Di Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd kami menawarkan pakej pada harga yang berpatutan dan mampu milik. Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam menyediakan Pakej Umrah, Haji dan Pelancongan โ€œMengapa anda harus bayar lebihโ€

Follow Us

Gemilang Travel And Tours Sdn Bhd

api.whatsapp.com

๐˜ฝ๐™ž๐™จ๐™ข๐™ž๐™ก๐™ก๐™–๐™๐™ž๐™ง๐™ง๐™–๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ๐™ž๐™ง๐™ง๐™–๐™๐™ž๐™ž๐™ข… ๐€๐ฅ๐ก๐š๐ฆ๐๐ฎ๐ฅ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ก ๐™Ž๐ฒ๐ฎ๐ค๐ฎ๐ซ ๐™๐™–๐™๐™ช๐™ฃ ๐™†๐™š-20 ๐™ˆ๐™š๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ก๐™ค๐™ก๐™– ๐™‹๐™–๐™ ๐™š๐™Ÿ ๐™ƒ๐™–๐™Ÿ๐™ž ๐™Ž๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™–.
.

Gemilang Travel & Tours Sdn. Bhd. #Gett terpilih antara salah satu syarikat pengelola Jemaah Haji yang telah dilesen oleh Lembaga Tabung Haji untuk menguruskan Jemaah Haji secara pakej swasta.
.

๐˜ฝ๐™ค๐™ก๐™š๐™ ๐™ฉ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ค๐™ฃ ๐™ข๐™–๐™ ๐™ก๐™ช๐™ข ๐™—๐™–๐™ก๐™–๐™จ ๐™™๐™–๐™ง๐™ž๐™ฅ๐™–๐™™๐™– ๐™Ÿ๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™ ๐™จ๐™š๐™—๐™š๐™ก๐™ช๐™ข ๐™ž๐™ฃ๐™ž https://www.facebook.com/gemilang.hq/videos/180268346455237/?q=pakej%20haji&epa=SEARCH_BOX
.

๐™ˆ๐™–๐™ ๐™ก๐™ช๐™ข๐™–๐™ฉ ๐™—๐™š๐™ง๐™ ๐™–๐™ž๐™ฉ๐™–๐™ฃ #๐™ฅ๐™–๐™ ๐™š๐™Ÿ #๐™๐™–๐™Ÿ๐™ž #๐™จ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™–, ๐™๐™ช๐™—๐™ช๐™ฃ๐™œ๐™ž ๐™จ๐™š๐™œ๐™š๐™ง๐™– http://nak.la/pakejhaji1441H (Admin Gemilang Travel)

api.whatsapp.comSource

Post a Comment

You don't have permission to register